Om siden

Hvad mener vi om den økologiske krise, vi står midt i? Dét må vi synliggøre for at styrke den fælles samtale – mellem os og med politikerne – om hvad vi kan gøre for at rette op på situationen.

Det handler om omstilling, både den ydre og den indre, for sådan må det være, når engagementet begynder og slutter med omsorgen for børnenes og Jordens fremtid. Vi skriver om klimapolitik men også om bløde emner som etik til tiden, klimadialog, og den psykologiske side af bæredygtighed. 

Der er mange, der råber ”ulven kommer” – desværre med god grund. Men her på siden har vi ikke lyst til at medvirke til informationsbombardementet om, hvor galt det står til. Vores intention er en anden. At give læseren faktuel viden og gode argumenter, ja, men især at bidrage til den fælles samtale med et bredere perspektiv, livsnære råd og inspirerende dåd. Vi må hjælpe hinanden med at skabe håb og handling, hvor passivitet og magtesløshed truer!

Bloggen ledes af faste skribenter, der jævnligt vil opdatere siden med kommentarer og links med relevans for bloggens hovedemner. Ind imellem vil der dukke indlæg op fra gæstebloggere. I Set og hørt fortæller vi om nyheder, debatindlæg og andet, som vi har set andre steder. 

Vi glæder os til dialogen med læserne!

(Lyst til at vide mere om os? Se indlægget “Om fremtiden i vore hænder”.)